6e Soirée inflammable vindt plaats op dinsdag 10 september 2024

Na vijf zeer succesvolle Soirées inflammables nodigen wij u graag uit voor de 6e Soirée inflammable, een bijeenkomst voor alle artsen met interesse in inflammatie, infectie en het immuunsysteem.
Bij deze besprekingen worden discipline-overstijgende lezingen gehouden aan de hand van klinische casuïstiek, met als deler een infectieziekte en/of onderliggend immunologisch beeld, variërend van immuundefficiënties tot autoinflammatoire syndromen en infectieziektes.

Na een lichte maaltijd zal Prof.dr. Frank Huisman een lezing houden over een historische verhandeling over pandemieën. Vervolgens neemt Dr Stefan Geelen u mee om u als (toekomstige) professional in zorg en gezondheid de beste bagage te geven om de maatschappelijke en wetenschappelijke problemen van morgen op te lossen.

Na de pauze zullen vier AIOS uit de regio casuïstiek met u delen. Wie zal dit jaar de Trophée Inflammable meenemen? Wij hopen u dinsdagavond 10 september 2024 te mogen begroeten in de Gertrudis Kapel van Congres- en vergadercentrum in de Driehoek te Utrecht.

Met collegiale groet

Dr. M. Limper en Dr. J.J. Oosterheert, UMC Utrecht