3e Soirée inflammablevindt plaats op dinsdag 20 september 2022

Geachte collega,

Na twee zeer succesvolle Soirées inflammables in 2019 nodigen wij u graag uit voor de 3e Soirée inflammable, een bijeenkomst voor alle artsen met interesse in inflammatie, infectie en het immuunsysteem. Bij deze besprekingen worden discipline-overstijgende lezingen gehouden aan de hand van klinische casuïstiek, met als deler een infectieziekte en/of onderliggend immunologisch beeld, variërend van immuundeciënties tot autoinflammatoire syndromen en infectieziektes.

Na een lichte maaltijd zal Dr. Paul van Daele ingaan op autoinflammatoire beelden in immunologie. Dr. Mark Claassen bespreekt met u de belangrijkste ontwikkelingen in virale hepatitis.

Na de pauze zal op uw verzoek Hans Sibbel zijn ervaringen met u delen van sclerodermie. Aansluitend zullen vier AIOS uit de regio casuïstiek met u delen, zoals u dat ook gewend was van het Klinisch Immunologisch Forum. Wie zal dit jaar de Trophée Inammable meenemen? Wij hopen u dan te mogen begroeten in de Gertrudis Kapel van Congres- en vergadercentrum in de Driehoek te Utrecht.

Met collegiale groet
Dr. M. Limper en Dr. J.J. Oosterheert, UMC Utrecht